Fjärrkontrollerna

Funktionerna på Shipcontroller bygger på den mest avancerad tekniken för fjärrstyrning av båtar. Information från båtens instrument och navigationssystem syns tydligt på den soltåliga displayen. På Shipcontroller arbetas det ständigt med att förbättra systemen till de elektroniska reglage som finns på marknaden. Vi har lösningar från de äldre analoga reglagen till de senaste styrsystemen med joystick. För att ta reda på om vi har en lösning för din båts reglage, kontakta någon av våra installatörer eller kontakta oss direkt.

Läs mer om varje modell nedan.

756JY

756JY är en fjärrkontroll med treaxlig proportionell joystick som gör att du enkelt hanterar motorer och thrustrar simultant på båten. Genom att föra joysticken åt ett håll så ändras båtens riktning och dragkraften från motorerna så att båten reagerar smidigt och med precision.

På displayen ser användaren relevant information från båten i realtid, samtidigt som man manövrerar motorerna, thrustrar, ankarspel. Dessutom har man tillgång till tutan samt kan tända lanternorna/belysning.

756TG

Fjärrkontroll SCR-756TG är den nyaste i raden av modeller och har därmed nya och spännande funktioner. Det är en av de mest avancerade fjärrkontrollerna på marknaden.

Den har flera nya funktioner såsom DPS (Dynamic Positioning System) och
Doble Clic®.

SCR-756TG har display och knappar.

Shipcontrollers fjärrkontroller kan installeras på de flesta båtar som har elektriska reglage

100

Shipcontroller 100 är vår nyaste fjärrkontroll. Den är lite mindre och smidigare eftersom den saknar display med lika tydliga knappar. Med hjälp av knapparna blir det lätt att sköta växling samt bog- och akterpropeller individuellt. Man känner dem tydligt med fingrarna, utan att behöva titta.

Man kan välja att ansluta två ankarspel om man vill. Den har dessutom ett tillval med dubbla varvtal när den lilla extra kraften behövs.